Drakabygget 1264

Örkelljunga Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
2 827 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
11 009 kr/år

Vackert placerad på böljande skogstomt med Hallandsåsen i synfältet finner ni denna modernt inredda stuga lika lämplig för sommarens som vinterns nöjen!

Ni finner att den öppna planlösningen mellan storstuga och kök gör att stugan känns rymlig och luftig och samtliga rum knyts ihop på ett förtjänstfullt sätt av det genomgående trägolvet och träpanelen på vägg och i tak. Detta förstärks ytterligare av att de stora fönsterna släpper in mycket naturligt ljus samt den härliga utsikten över din skogstomt i det nära blickfånget och Hallandsåsen som skymtar längre bort. I denna stugan har man verkligen trollat bort linjen mellan ute och inne!

Två sovrum av bra storlek, ett modernt och välutrustat kök samt bra badrum med dusch möjliggör för hela familjen att semestra tillsammans, oavsett om det är för att fira midsommar eller som en vinterresa med Vallåsens skidanläggning endast 15 minuter bort! Tomten bjuder utöver en rogivande fond också på såväl kantareller som den gamla gränsmuren mellan Sverige och Danmark!

Med endast 40 minuter till Helsingborg, 75 minuter till Malmö och 100 minuter till Köpenhamn så är detta en semesteroas för hela Öresundsregionen att njuta av!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga