Kommande

Undalsvägen 28

Österåker Se på karta

4 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
2 111 m²
Byggår
2021
Kommande

Söker ni efter ett nyproducerat hus med minimalt med skötsel? Bra, då kan ni sluta leta. Här finns möjligheten att köpa ett helt nybyggt hus i 1 ½-plan. Huset kommer stå färdigt för inflyttning i slutet av 2021/början på 2022.

Med en härlig bullerbykänsla planeras här att uppföras tre stycken Älvsbyhus av modell Edvard. Huset, som visas på bilden, är Älvsbyhus största husmodell. Huset är om 129 kvm på entréplan samt med en förberedd övervåning som ni själv inreder efter leverans eller när behov och ekonomin passar. I den inredningsbara övervåningen ingår bl.a. trappa, fönster samt underlagsgolv. Kostanden för att färdigställa övervåningen blir därför låg. En ännu enklare lösning är att bygga ett extra sovrum i en del av de väl tilltagna vardagsrummet.

För en virtuell tur i Älvsbyhus Edvard - Se bifogad länk. Detta hus har tillval i form av bl.a. uppgraderat kök, större vardagsrumsfönster, helglasad altandörr etc. https://my.matterport.com/show/?m=z6Dry3ziNox

Köket i Edvard är väl tilltaget för både matlagning och sociala sammanhang. Stor öppning till vardagsrummet skapar härliga sociala ytor. Från köket når man husets tvättstuga med tillhörande groventré.

I andra änden av entréplanet finns två rejäla sovrum, det större med en praktisk klädkammare/walk-in-closet Här finns både gästtoalett och ett större badrum.

Edvard passar perfekt att utrusta med en takkupa som ger ännu mer ljus och rymd till övervåningen samtidigt som man nästan skapar ett extra rum. Edvard är ett stort hus med fantastiskt god driftsekonomi.

Tomten, som är om 2 111 kvm, levereras grovplanerad med grusad infart och förberett för garage/carport. Här ges utrymme för en plan och härlig gräsmatta med gott om plats för lek och bollspel.

Lantligt beläget med rofylld omgivning och direkt närhet till skog, natur och vackra insjöar. Endast ca 45 minuters bilfärd till Stockholm City. Till busshållplats är det ca 2 km på lugn väg.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Här finns inga generella begräsningar för den som vill uppföra tex garage, komplementbyggnad eller gästhus.

Fastigheten har tillsammans med de två grannfastigheterna del i en gemensamhetsanläggning där vatten- och avloppsbrunn finns placerad.

Vid intresse är ni varmt välkommen att kontakta oss!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.