Östra Hunghult Buaskog 1

Östra Hunghult, Borås Se på karta

1 175 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
687 m²
Byggår
1830
Driftkostnad
6 726 kr/år
Antal besök
7 513
Dagar på Hemnet
7

För dig med en förkärlek till de föregående sekelskiftenas byggnadskonst är detta en riktig idyll - en pärla från 1830-talet! Invändigt finner du väl bevarade originaldetaljer såsom vackra plankgolv, spegeldörrar, beslag m.m. Samtliga eldstäder finns kvar i huset: en vedspis och en fattigmanskakelugn på nedre plan samt att en modernare eldstad har installerats i samband med att vinden inreddes med två sovrum.

Huset har de senaste åren moderniserats med kök, ett helkaklat stort badrum, avlopp/vatten har installerats samt solceller. I detta hus drivs nästintill all el med solceller, det finns ett extra elverk för de större maskinerna i huset. Uppvärmning av huset sker genom eldstäderna. Här bor du verkligen helt enskilt längst in på vägen och med vackra naturomgivningar runt omkring. Det finns flera sjöar i närområdet och ca 2,5 km från huset finns en sjö med allmän badplats och badflotte.

Vill du ha ett fritidshus för avkoppling eller bo året runt långt från det moderna samhällets puls? Då är detta något för dig!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Borås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.