Hulta 123

Pålsboda, Hallsberg Karta & restider

450 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Hulta 123, beläget mellan Pålsboda och sjön Sottern. Här finns chansen att förvärva ett fritidsboende eller att göra om till en åretruntbostad, där ni har möjlighet att utforma fastigheten efter eget tycke och smak.

Detta friliggande hus är beläget på en hörntomt och med avstånd till grannhusen. Här behöver det renoveras, vilket innebär möjlighet att skapa något helt nytt och unikt från grunden, och därmed kunna påverka materialval, utrustning och mycket mer!

Huset har 3 rum och kök där entréplanets planlösningen består av en mindre hall, kök, vardagsrum, ett sovrum och ett litet utrymme under trappan med handfat och bidé. På ovanvåningen finns en rymlig hall med utrymme för extra sovplats samt ytterligare ett möblerbart rum.

På fastigheten finns två uthus, en snickarbod samt ytterligare ett hus med bastu. I snickarboden finns en ovanvåning, som kan göras om till gästrum om så önskas. Fastigheten har indragen el (avstängd) samt en kakelugn och en vedspis. Fastigheten saknar V/A enligt lantmäteriet men tidigare ägare har haft vatten indraget. Brunn finns på tomten – statusen är oklar. Fastigheten har ett utedass.

Här bor ni med ca 5 minuters bilväg till Pålsboda. Där finner ni förskola och skola (F-9), vårdcentral och även en matbutik (Ica Nära). Huset ligger ca 30 minuter från Örebro och några hundra meter från fastigheten finns även en busshållplats med busslinje mellan Pålsboda och Hjortkvarn. I Hulta 123 har ni närhet till natur och möjligheterna att skapa er egen dröm!
Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
64 m²
Tomtarea
3 083 m² tomt
Antal rum
3 rum
Byggår
1909
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hulta 123 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
450 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 029
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 43 dagar sedan, den 3 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips