Sagres

Portugal

715 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG0002
Förtjusande radhus med underbar utsikt över hav och strand, belägen i ett av sydväst-Europas mest exklusiva resorts. Inom detta kan man delta i många olika aktiviteter som golf, tennis, hästridning, windsurfing, dykning, djuphavsfiske, etc. Ni kan även njuta av fem pooler, ett spa, en bastu, tre restauranger, flera barer, en mataffär och en klubb för barn.
Villan har, bland annat, ett stort vardagsrum i öppen planlösning med veranda med underbar utsikt, två stora moderna badrum, ett fullt utrustat kök och inkluderar en trevlig uteplats i söderläge, luftkonditionering och golvvärme.
Bostaden är möblerad.
Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.
Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.
Välkomna ner och besök oss.
Portugalmäklarna
Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril
Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm
Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035
Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
127 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

151
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 128 dagar sedan, den 12 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips