Ekholmsvägen

Pukavik, Karlshamn Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Nyproduktion 

Vackra Pukavik, mellan Sölvesborg och Karlshamn, är för många ett riktigt semesterparadis. Nu har du chansen att bo här året om. Med 100 meter ner till havet bygger vi en friliggande villa som äganderätter i modellen Villa Kalmar – en av vårt dotterbolag SmålandsVillans mest populära hustyper. Försäljningen pågår just nu och inflyttningen sker löpande under vintern 2019/2020.

Husen har en boyta om 95 kvm med två sköna sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor. Och om familjen växer kan huset växa med er, genom att även inreda övervåningen. Här bor hela familjen lugnt och harmoniskt, till en fördelaktig prislapp. Samtidigt som ni har nära till både Karlshamn, Sölvesborg, Olofström och Kristianstad – med mera.

Kvarteret Havsudden får ett lugnt, barnvänligt läge i ett område med blandad bebyggelse av både villor och sommarhus, omgivet av vacker natur och bara 100 meter från havet. Här finns med andra ord alla möjligheter till bad, båtliv och fiske inom räckhåll. Husens fasader färgsätts i mjukt grått med vita snickerier, ett utmärkt val för husmodellen som dessutom passar väl in i omgivningarna. När du flyttar in är din trädgård finplanerad, det innebär att gräsmatta, häckar och grusade ytor finns på plats. Men här finns ändå gott om utrymme för dina gröna fingrar att skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Därför ingår både en egen carport och ett stort förråd på 10 kvm, med plats för allt från vinterdäck till fiskegrejer.

Kontakta oss nu för att köpa det här huset!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige