Hildas väg 3

Rådmansö - Västanvik, Norrtälje Karta & restider

1 795 000 kr
VillaVilla

På en fin öppen hörntomt om 2610 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett välskött vinterbonat hus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 67 kvm fördelas på lantligt kök med matplats i vackert burspråk, vardagsrum med braskamin, två sovrum och ett duschrum med tvättmaskin samt toalett.

På baksidan utan insyn finns en underbar altan som den självklara platsen att umgås på med utegrill och rakt söderläge. På framsidan finns altan under tak som delvis glasats in, där kvällssolen strålar.

Närmast huset ligger finns förråd, verktygsbod och vidare på tomten finns ett ordentligt garage samt vedbod. En vacker uppvuxen trädgård med både ängsmark och naturtomt, flaggstång, fina perenner och grusgångar.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp (900 m), badstränder, pool och båtbryggor (2 km). Här har du nära till flera fina badställen, annars finner du omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Alldeles utanför huset stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
67 m²
Tomtarea
2 610 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
21 104 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hildas väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 795 000 kr
Driftkostnad
21 104 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 960
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips