Västanvik Dragonvägen 31

Rådmansö - Västanvik, Norrtälje Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
2 010 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Driftkostnad
20 950 kr/år

På vacker och tillgänglig trädgårdstomt om 2010 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett vinterbonat hus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 62 kvm fördelas på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppet tak upp till nock, stort fönsterparti ut mot trädgård och braskamin, matplats för 6-8 personer, två stora sovrum och duschrum med toalett.

Öppen tillgänglig trädgårdstomt som vackert inramas av trädgårdens perenner och berg. På altanen som ligger i soligt söderläge och under tak njuter du av den fina utsikten över trädgårdens grönska. Stor och lekvänlig gräsmatta med snickarbod/förråd och vedbod. På baksidan njuter du av kvällssolen och berget som skyddar skönt mot vinden. Varma sommardagar ställer du enkelt ut utemöblerna på den plana gräsmattan.trädäck i rakt västerläge, perfekt för grillkvällar i kvälssolen.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp (900 m), badstränder, pool och båtbryggor (2 km). Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populära simskolan i Västanviks poolen. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 900 meter bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje