Räfsvreten 3

Rimbo, Norrtälje Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
2 114 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
33 000 kr/år
Antal besök
7 797
Dagar på Hemnet
20

Nu har ni möjlighet till ett hus med byggår 2017 med modern standard, 68 smarta kvadratmeter samt öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matrum. Ni har en altan i soligt sydväst som angränsar mot allmänning med utgång från vardagsrum och matrum. Bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin mm. Med denna fastighet kan du förverkliga din dröm om ett mysigt och nybyggt boende på landet med tillhörande stor tomt.

Huvudbyggnaden fördelar sig på en ljus hall med bra förvaring, modernt kök i anslutning mot matrum. Matrummet rymmer köksbord åt 6-8 personer och matrummet ligger i sin tur i öppen planlösning mot vardagsrummet. Mellan hall, vardagsrum, kök och matrum ligger den smart planerade braskaminen som värmer gott under kalla vår-, höst-, och vinterdagar. I huvudbyggnaden finns ett helkaklat och modernt duschrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och vattentoalett. Slutligen finns två rymliga sovrum. Huset är ljust och fräscht med rikligt ljusinsläpp. Huset värms bekvämt upp med vattenburen golvvärme.

Till sommaren så har du en rymlig tomt med mycket möjligheter. I anslutning till fastigheten finns en altan som sträcker sig längs den halva byggnaden i sydväst och nordväst. Här kan du avnjuta en morgonkaffe i solskenet eller en middag till kvällssolen. På tomten finns också en isolerad friggebod som ännu ej är inredd. Här har ni möjligheten att utforma gästrummet eller förrådet precis som ni själva önskar.

Fastigheten är anslutet till godkända avloppssystem och har vatten året runt från den borrade brunnen.

Från denna fastighet så har ni närhet till Uppsala (30 min), Rimbo (10 min), Arlanda (25 min) och Norrtälje (40 min).

Området där fastigheten ligger heter Strybro. Området är naturligt och fint och ni har direkt närhet till fina promenadstråk, svamprika skogar och badplats finner ni i Vängsjön ca. 2 km från fastigheten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Visningstider

  • 12
    jul
    Sön 12 jul kl. 15:30–16:00
    Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.