Rörtången 277

Kode, Kungälvs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
46,5 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
21 000 kr/år
Arrende
29 129 kr/år

Varmt välkomna till vackra sommaridyllen Rörtången och detta gemytliga och välskötta hus. Här får ni möjligheten att förvärva en synnerligen charmigt enplanshus med praktisk tillhörande lillstuga att hyra ut eller när gästerna köar för besök. Den rofyllda trädgården är kuperad och har vacker grönskande prakt, naturliga uteplatser och altaner som ni kan ta del av med magisk utsikt att vila ögonen på. Hänförs av den 180° havsutsikten med Marstrands fästning i fonden längs Älgöfjorden. När ni kliver in i huvudbyggnaden möts ni av ett väl omhändertaget hem med renoverat kök och badrum samt genomgående trägolv, vita väggar och ett vinterbonat uterum med panoramafönster. Här finns också ett ombonat vardagsrum med eldstad som värmer gott året om. Huset är värmeisolerat vilket innebär att det går bra att bo där året runt vilket flera hushåll i Rörtången gör idag inklusive nuvarande ägare.

Rörtången - när västkusten är som bäst! Ett familjeparadis med fina badmöjligheter från klippor, brygga, badstege och när barnen får extra spring i benen finns en trevlig lekplats samt inhägnad fotbollsplan endast 50 meter från hemmet. För den fiskeintresserade behöver du endast promenera ner till båthamnen för att få generöst med öring!
För båtälskare med önskad båtplats kontaktas båtföreningen, det finns även andrahandsuthyrning och om vintersäsongen kan mindre båt smidigt förvaras med presenning på parkeringsområdet utan särskilt tillstånd - här hjälper kranbilen till.
Kiosk finns i området, likaså småbåtshamn och färjeläge med färja som tar en vidare ut mot de natursköna öarna, Brattön, Lövön och Älgön. Närmaste busshållplats är "Rörtångens badplats" med goda förbindelser söder ut med goda avgångar per dag mot Kungälv och vidare mot Göteborg samt norr över mot Stenungssund, även bussar som tar er till vackra Marstrand.

Varmt välkomna till sommaridyllen Rörtången 277

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi för mer information om bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Bardia Oveissi

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Bardia Oveissi, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-9227303

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.