Kuballe 224

Rönnäng, Tjörn Se på karta

2 995 000 kr

3 250 000 kr -8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
105 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 101 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
34 235 kr/år

Här finner vi en villa som är belägen på en bergsknalle med sol i alla väderstreck. Bostaden ligger ljust med vacker utsikt över grönskande landskap. I närheten finner vi hav och bad, Rönnäng som ligger några minuters bilresa bort ger oss den service man behöver i form av matbutik, skolor och restauranger.

Köket är ombyggt 2015 med en öppen planlösning. Köket har nya stommar och luckor av vitkalkad ek från Sense. Induktionshäll, pyrolysugn, mikrovågsugn samt diskmaskin från 2015, samtliga av fabrikat Electrolux. Ny spisfläkt finns också från 2015 och inbyggd i taket. Bänkskivorna i köket är mycket vackra och i sten.

I vardagsrummet och sovrummet som byggdes till 2007 finner vi ett ryggåstak vilket ger en rejäl volym och bidrar till en mycket härlig känsla. Täljstenskaminen skänker både värme och är vacker att titta på.

På entréplan finner vi även två sovrum samt ett badrum och uterummet som är i anslutning till hallen.

Sovrummets yta på 18 kvm kan även byggas om till två sovrum.

Badrummet är totalrenoverat 2013 och är helkaklat, Inredning från Aspen vilken är utrustad med två handfat placerade på en glanspolerad stenskiva. Golvvärme finns även i badrummet.

I källaren finner vi badrum, tvättstuga men även en trevlig förvaringsyta som kan nyttjas som en enklare matkällare eller för att hålla dryck kall under den värmande sommaren.

Tomten är belagd med en altan som löper runt huset och gör det enkelt att finna sol vilken tid det än är på dagen. Utöver detta finns en mindre gräsmatta samt förråd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn