Currygatan 12

Roslätt, Svedala Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
591 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
35 770 kr/år

Trivsamt och väl omhändertaget hus på omtyckta Roslätt! Ett färgsprakande hus med karaktär och genomtänkta kvadratmetrar! Huset är ljust och inbjudande med personlig touch och fina ytskikt. Hallen har god plats för avhängning och extra förvaring i klädkammare samt klinker på golvet. Något längre in väntar gästtoalett och helkaklat badrum med både badkar och dusch. Köket är rustikt och färgrikt och inrymmer större matbord och genom köket väntar groventrén med tvättstuga och vask. Idag bjuds här i huset på två sovrum, ett som nyttjas till arbetsrum och ett med dubbelsängen och lyxig walk-in-closet i anslutning. Här finns det möjligheter att göra om för den som vill ha ett sovrum till eller fördela kvadraten på annat vis. Vardagsrummet har perfekt plats för soffan, matsalsbordet och tv-möbeln och det mysiga uterummet utanför nyttjas mycket och gärna under årets varmare årstider!

Trädgården är lättskött med en stenlagd uteplats invid huset följt av gräsmatta som sträcker sig runt huset längs södersidan och framsidan. Tomten omges av häckar och är grönskande, privat och trevlig! Husets framsida är prydligt stensatt och har en liten men fin och grön gräsmatta. Garaget har plats för en bil och det finns ett redskapsförråd i anslutning. På uppfarten får det plats en bil.

Här bor du i attraktivt kvarter med allt på nära avstånd! I närområdet finns förskola, skola, lekplatser och vårdcentral. Flertalet gång- och cykelbanor leder in till centrum såväl som till andra äventyr i natur eller kringliggande områden. Promenadavstånd till busshållplats och pendlaren tar sig snabbt ut på E65:an eller med en stärkande promenad eller cykeltur till tågstationen.

Läs mer hos mäklaren