Regnbågsgränd 18

Särna, Älvdalens kommun Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 193 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
40 900 kr/år

På Regnbågsgränd i Särna ligger denna trevliga villa på en normal stor tomt för området. Huset är en plan med källare och är i gott skick- vilket märks redan när man kommer in i hallen. På gården finns även ett garage och en gäststuga. Nere i källaren finns gillestuga, tvättstuga och pannrum bland annat. Huset är välskött och underhållet och det är bara att flytta in som det är, om man vill det.

Det är gångavstånd in till centrum där du har det mesta man önskar sig med mataffär, OK mack, pizzeria, camping med restaurang samt många andra butiker som säljer allehanda saker. Det finns skola, fritids, förskola tvärs över gatan.

Särna är möjligheternas ort där snöskoter åkningen lockar många på vinterhalvåret till de milsvida lederna och friåkningen under eget ansvar som fortfarande är tillåten under viss försiktighet. Pimpelfiske och sommarfiske i alla dess bäckar, sjöar och åar är andra populära intressen man utövar här. Du har även Fulufjället och Njupeskär samt andra vandringsleder om man vill förena nytta med nöje att besöka olika platser som endast nås till fots.
Närheten till skidorterna Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen når man med bil på endast 35 minuter och till Sälen tar det ca 1 timme med bil så då når man hela dalafjällen med kort varsel.

Snart tillträde kan ordnas!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Olsson, Husfoto
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Annelie Svelander

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Annelie Svelander, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070-784 99 76