Klättens väg 14

Sätila, Marks kommun Se på karta

3 250 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
3187 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
27 900 kr/år
Antal besök
6 088
Dagar på Hemnet
15

En Villa Edith från Älvsbyhus med högt och trevligt läge. Utsikt mot skog och natur och med liten sjöglimt. En välbyggd och välisolerad villa, utrustad med inbjudande planlösning om ca 107 kvm, 3 rok samt möjlighet till ca 55 kvm på andra våning för 1-2 ytterligare rum. Väl tilltagen tomt om ca 3187 kvm. Endast ca 3,5 km från Sätila och 25 km från Kungsbacka finns nu tillfälle att köpa ett nybyggt boende i lantlig miljö. Ett perfekt boende för den som vill ha naturen runt hörnet med ändå bo bekvämt.

Ett flexibelt hus med en stor altan där man kan avnjuta en god bok samtidigt som ni njuter av naturens ljud. Kök med köksö och vitvaror av märket Electrolux och det är öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till den stor altanen. Man kan välja att ha matplats i köket istället för köksön. Ett större sovrum samt ett mindre. Tvättavdelning med groventré vid badrummet. Här bor du med en låg driftskostnad i ett modernt hus och med fri fastighetsavgift flera år framöver. För er som vill bygga för framtiden passar detta hus perfekt. När familjen växer öppnar man upp övervåningen och får därmed in ytterligare sovrum/allrum. Fiber är indraget i huset. Garage, carport och gäststuga på tomten.

Från huset har man ca 6 minuters bilväg till Sätila samt ca 30 min till både Kungsbacka och Landvetter flygplats. I Sätila finns förskola, skola, tankställe, affär, bank, pizzeria, restaurang, gym, tandläkare, vårdcentral och busshållplats för pendlare mot Göteborg. Dessutom en fin badstrand sommartid.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Jonas Andin

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Jonas Andin, Fastighetsbyrån Kinna
0725-021995