Målvägen 5B

Saxdalen, Ludvika kommun Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
566 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
29 255 kr/år

Välkommen till Målvägen 5B och detta trevliga och lättskötta parhus. 1½ plan med källare om 86+54 kvm med solig och öppen tomt på 566 kvm med staket runt om. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött boende med lägre driftkostnader genom vattenburna element och nyare elpanna. Perfekt för er som söker en lättskött boende på lugn gata med närhet till skog och vatten!

Bostadens 86 kvadratmeter erbjuder hall med avhängningsmöjligheter, rymligt badrum med duschplats och förberett för tvättmaskin och torktumlare, kök utrustat med bland annat diskmaskin, spis, delad kyl/frys samt plats för matgrupp. Vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, sovrum och utgång till bostadens veranda med tak. På övervåningen finner man ett rymligt sovrum, två kattvindar och två klädkammare varav den större har tidigare varit ett badrum så möjligheten till badrum på övervåningen finns! I källarplan finns ett större rum som man kan göra till gillestuga, pannrum/tvättstuga samt förråd/matkällare.

Huset står på en solig och öppen tomt trädgårdstomt på 566 kvm som sträcker sig runt huset. Här finns ett par buskar, odling och gott om plats för aktivitet och avkoppling.

Saxdalen, som fram till 1948 hette byn Rävvåla ligger belägen 15 km väster om Ludvika vid länsvägen mellan Grängesberg och Grangärde. Byn ligger i en naturskön dalgång vid stranden av sjön Saxen, vilken ingår i ett större sjösystem med stora möjligheter till aktivt båt- och friluftsliv. Väster om Saxdalen har vi Saxberget med stora skogsområden, vintertid finns många välpreparerade skidspår, och sommartid naturnära vandringsleder.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Mats Hansson

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Mats Hansson, Fastighetsbyrån Ludvika
070-627 87 52
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas