Åsvägen 99

SEM, Krokoms kommun Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
4 756 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
22 475 kr/år

Låt oss presentera ett unikt tillfälle för dig som vill ha hästen hemma på tomten och bo med gårdskänsla! Fastigheten ligger pittoreskt med vy över vackra åkrar, Oviksfjällen och naturen som närmsta granne.

Välkommen till ett hus att leva och finna ro i vilket speglar sig i hela fastighetens upplägg med goda odlingsmöjligheter och djurhållning. Här finns all harmoni och stillsamhet man önskar!
I Ås bor du vackert med tillgång till naturen samtidigt som det endast tar 10 min in till stan, 50 min till Åre och 20 min till Åre/ Östersund flygplats.

På fastigheten står ett unikt bostadshus om 90 kvm med 8 tums timmer, handtimrat av Isak Stålenhag. Huset består av tre rum med fantastiskt ljusinsläpp och takhöjd. Kök och allrum i öppen och social planlösning, två sovrum samt badrum och en välkomnande hall. Man kan förse huset med en loftdel ovan sovrummen om man så vill. Master bedroom är så pass stort att det går att dela till två rum om man har behov av flera rum. Härifrån kan man gå ut på altanen och dricka morgonkaffet. I sovrummen har du generöst med förvaring i garderober. Allrummet i den öppna planlösningen från köket, är helt klart hjärtat i detta underbara hem. Här lagar du trevliga middagar, umgås och myser framför en täljstensklädd Contura kamin vid soffhörnan. Hela framsidan har också altan som du når från allrummet och sovrummet här rymmer det flera sommarmöblemang. Badrummet är rymligt och exklusivt med timmerväggar och unika detaljer som tvättfat i hamrad koppar. Från badrummet kan man gå ut och hänga tvätt utomhus via utgången till baksidan av huset.

Alla väggar invändigt är laserad med ekologisk framställd färg. Utvändigt är huset behandlad med järnvitriol och kokad linolja. Huset kommer aldrig att behöva målas igen, varken inne eller ute, om man inte är i behov av förändring. Detta är ett hem som till största delen är ekologiskt där inga plaster finns i väggar eller tak. Huset står på grund fylld med hasopor ( återvunnet glas ) vilket främjar miljön för timret.
Fastigheten byggdes 2020-2021 och slutbesiktigades till midsommar 2021 och ligger i södra Ås med ogenerat läge endast 6 km till Östersund. Grusad parkeringsplats med plats för tre bilar, på den ytan finns bygglov för carport/garage.

På fastigheten har du även ett Attefallshus om 30 kvm, fullt komplett boende. Sovrum, kök /allrum samt fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Ägaren har huset uthyrt året om, intäkt på 5.900 kr i månaden på lilla huset. Vilket genererar en god slant. Även perfekt för tonåringen som vill ha sitt egna utrymme.

Stallet består av två boxar a’ 2,5x3.5 m - Ägaren har haft islandshästar här. Baksidan består av ett utskjutande tak, vilket gör att man kan ha lösdrift och hästarna kan gå ut och in som de vill. Eldriven ventilation i stallet. En liten uppvärmd låsbar sadelkammare med hängare för sadlar och utrustning. Fina hagar med elstängsel. El till uppvärmda vattenkar finns vid stallet. Höbod. Ridbana med staket framför huset 45x22 meter. Från gården tar det 5 min att promenera genom skogen till Ås Ridskola/ ridhus. Där finns möjlighet till alla typer av träning med häst samt flera olika tränare/ridlärare.

Befintligt möblemang inkl. textilier kan ingå enligt överenskommelse!

Kontakta oss för förhandsvisning redan nu!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Östersund

Kontakta mäklaren

Carlos Vasquez

HusmanHagberg Östersund
Mäklare Carlos Vasquez, HusmanHagberg Östersund
0706662900

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.