Eksjövägen 2

Sjöändan, Norrtälje kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 972 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
37 012 kr/år

I ett sjönära läge i populära området Sjöändan, ligger detta vinterbonade fritidshus om 75 kvm. Här har ni närhet till trevliga badplatser i Länna kyrksjö, där ni även har möjlighet till mindre båt vid samfällighetens båtbryggor.

Tomten är en insynsskyddad natur- och trädgårdstomt om 1 972 kvm med delvis plana och fina gräsytor. Huvudbyggnaden fördelar sig på ett väl utrustat kök som t.ex. har diskmaskin. Intill köket ligger matrummet med plats för köksbord åt ca. 6 personer samt en inglasad altan som även den har plats för matbord. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har en braskamin. Huvudbyggnaden har ett helkaklat duschrum med vattentoalett, ett WC-rum med vattentoalett samt två sovrum.
På tomten finns en friggebod i gott skick som passar perfekt som sovrum för gästerna, en vedeldad bastu för 6 personer, ett hönshus i två sektioner med inhägnad hönsgård, carport med plats för stor bil samt en snickarbod.

På fastigheten finns en borrad brunn med fungerande dricksvatten året runt till huvudbyggnaden samt sommarvatten via områdets samfällighetsförening. Fastigheten är anslutet till godkända avlopp.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer samt goda bär- och svampskogar. Föreningens båt- och badplats finns några hundra meter bort fastigheten. Föreningen har välskötta vägar i området och brukar generellt anordna midsommarfest mm.

Det är ca 25 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 4 km från fastigheten. I Bergshamra finns förskola, skola, livsmedelsbutik (postombud), bensinstation, pizzeria, vårdcentral, äldreboende och mycket mer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56