Klintäng 1

Sjöbo, Sjöbo kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
36 910 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva detta friliggande enplanshus i Karups Nygård. Ett idylliskt naturskönt område nära Sövdesjön, med en härlig blandning av fritids- och åretruntboende. Omgivningen med dess skogsmiljö är fantastisk och rogivande för både kropp och knopp.

Bostaden är belägen på en hörntomt med en extra- och separat uppfart till det nybyggda garaget, som är helt unikt i området. Denna byggnad kan med sina 30 kvm göras om till ett vanligt Attefalls hus istället genom att sätta in fönster. Här finns indragen el och den gjutna plattan är isolerad. Valmöjlighet efter behov! Gott om uppställningsplats för flera bilar/husbil/husvagn.

Tomtens 800 kvm är inhägnad och erbjuder förutom garage också en tvättstuga samt ett större isolerat förråd, som idag nyttjas till verkstad. Här finns riktiga golv och indragen el. Perfekt förvaringsutrymme!

Planlösningen erbjuder två möjliga sovrum, ett kök i öppen anslutning till det rymliga vardagsrummet och ett badrum med dusch. I anslutning finns dessutom ett inglasat utrum. Tack vare en värmande kamin, skapas trivsamma förutsättningar att kunna njuta här även under ruggiga höstkvällar och kalla vinterdagar!

Detta är boendet för dig som söker närhet till fina strövområden, bad och fiske, men som inte vill bo alltför ensligt. Bo permanent eller njut på fritiden året runt!

Livsmedelsbutik, förskolor, skola upp till 6:e klass och en bykrog finns i närbelägna Blentarp (5 km bort) och till Sjöbo tar det ca 15 minuter med bil.

Varmt välkommen till Klintäng 1, och på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Emelie Falkman

Bjurfors Ystad
Mäklare Emelie Falkman, Bjurfors Ystad
+46701641900

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.