Dalarna 1

Skee, Strömstad Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 180 m²
Byggår
1820
Driftkostnad
43 065 kr/år

Här på Dalarna 1 bara 10 minuter med bil utanför Strömstad centrum finns nu möjligheten att bli ägare till ett unikt och charmigt fritidshus med härlig atmosfär, helt rätt plats för den som vill kunna ta en paus från betong och kollektivtrafik. Här delar du endast utrymme med skogens flora och fauna – en utmärkt möjlighet för dig som vill promenera en bit för att komma till närmsta granne.
Bostadshuset som är byggt 1820 har en charmig karaktär och består utav 1-½ plan fördelat på Hall, Kök med värmande vedspis, Vardagsrum och Badrum i entréplan. Övre plan består utav Sovrum och Allrum.
I den gröna och inbjudande trädgården finns gäststugor med förråd samt ett litet hus som användes nu som ett stort och härligt matrum för många gäster. Fastigheten har nytt avlopp och djupborrad brunn och har används som permanethus.

Huset är besiktat utav Anticimex. Försäkring mot dolda fel, osynliga fel och besiktningsmannens missar följer med köparen.

Med tanke på Coronaviruset finns det nu möjlighet att boka in digital visning(via Skype, Facetime m.m). Kontakta ansvarig mäklare för tid och datum om detta skulle vara intressant!

-Avstånd Göteborg ca 2 h bilfärd och till Oslo ca 1,5 h bilfärd.

Välkommen ut i naturen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad