Kommande

Knektvägen 180

Skellefteå kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 460 m²
Byggår
1994
Driftkostnad
36 312 kr/år
Kommande

Nu kan jag stolt presentera denna drömvilla med ett unikt läge ut till försäljning! På en magiskt tomt i Byske på hela 1 460 kvm med fri utsikt mot havet och mot en allmänning ligger denna moderna funkisvilla som både kan användas som åretruntboende eller fritidshus!

Här har man inte lämnat något åt slumpen. Huset byggdes 1994 och är utbyggt efter det. Huset erbjuder dig två stycken väl tilltagna sovrum och ett kök med plats för en matgrupp. I köket har du stora fönsterpartier som ger dig fantastisk utsikt mot havet och ett mycket bra ljusinsläpp. I huset finns badrum med dusch.

Vardagsrummet är hjärtat i huset. Detta rum är bästa rummet i huset! Här får du plats med en stor matgrupp som rymmer många personer samt en större soffgrupp. Stora fönsterpartier som ger dig ett fantastiskt bra ljusinsläpp och en drömutsikt över havet. Tänk att sitta här och se på tv samtidigt som du ser havet utanför! Inte nog med att detta boende erbjuder dig en villa med bra standard, det finns även ett garage med carport och tvättstuga på tomten.

Till fastigheten hör även en gäststuga och en sov stuga. Gäststuga erbjuder dig ett rymligt sovrum, kök samt badrum. Den andra stugan "sovstugan" erbjuder dig ett väl tilltaget sovrum samt en verkstadsdel. Sist men absolut inte minst finner du en bastu med dusch och relax samt ett spa bad. Här har du tillgång till båtplats och brygga via en samfällighet samt strand på allmänning som går att nyttja!

Byske havsbad erbjuder dig allt du behöver för att kunna njuta ännu mer av tillvaron. I närheten har du Byske camping som erbjuder dig en femstjärnig campingplats. På anläggningen finns restaurang, café, kiosk och matvarubutik. Övrigt i Byske finns flera matvarubutiker och restauranger. Det är en riktigt mysig sommarstad!

Detta är perfekt för dig som söker ett fritidshus eller ett åretruntboende med en idyllisk plats att samla dina nära och kära, där man kan bada, basta och bara koppla av och njuta!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Sofie Jonasson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Sofie Jonasson, Bjurfors Skellefteå
073-9603332

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.