Konduktörsvägen 17

Skivarp, Skurup Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
921 m²
Byggår
2020
Antal besök
4 243
Dagar på Hemnet
11

I den lilla byn Skivarp har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade och nyproducerade villan. Denna bostaden bjuder på ett bekvämt boende i ett plan som även ger goda förutsättningar att utöka boendet för en växande familj. En stor trätrappa är belägen framför husets ytterdörr, som ger en känsla av ett enormt välkommanande. Hallen är rymlig och förberedd med en vitmålad trappa med eklaserade steg som leder upp till den oinredda övervåningen. Huset är inrett med 3 rum och kök på totala 95kvm. Rummen består utav ett större sovrum, ett mindre sovrum och ett rymligt vardagsrum som direkt ansluter till köket. Det fina köket kommer från Vedum och är utrustat med bland annat höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. En fin ek parkett ligger genomgående i hela bostaden. . Badrummet har golvvärme och är inrett med våtrumsmatta, duschvägg, takdusch och vit kommod. Vidare har huset ett stort klädvårdsrum med en groventré från husets ena gavel. Klädvårdsrummet har många förvaringsmöjligheter och arbetsyta med tvättho. Husets övervåning är oinredd, och den dagen du eventuellt väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Skivarp är en gemytlig by med en enorm sammanhållning mellan invånarna. Här bor du i en barnvänlig by som har det mesta i serviceväg inom räckhåll. Knappt en kilometer från hemmet finns en välsorterad mataffär . Även sådant som tandläkare, bensinstation, förskola, skola med årskurs 0-6 och en stor fantastisk handelsträdgård finner ni med en kilometers radie från bostaden. Strax utanför Skivarp ligger butik Torsvik här hittar du ett urval av unika ting för både dig och ditt hem.

I Skivarp bor du också med närhet till svalkande dopp längs sydkusten. Närmaste stranden finns i Mossby. Mossby har även ett fint spa-hotell med god mat. Ett stenkast från Skivarp ligger även Abbekås som är väldigt attraktivt för turister på sommar halvåret, denna byn bjuder på en hel del restauranger, en helt underbar hamn och en högklassig hedbana med 18-hål.

Kommunikationen i byn har blomstrat de senaste åren och det blir allt mer naturligt att åka kommunalt till de större städerna. Från Skivarp kan man enkelt stiga på bussen längst landsvägen som tar en till Ystad och Skurup. Väl där kan man på ett enkelt sätt ta sig vidare mot exempelvis Malmö, Köpenhamn eller varför inte Simrishamn?
Med upp till en halvtimmes bilväg når du bland annat Ystad, Trelleborg och Malmö.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup