Kommande

Karbinvägen 10

Skurups kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
713 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
27 979 kr/år
Kommande

"Det bästa med vårt hus är att sitta i vårt uterum och titta upp mot trädet på Zimmermanns backe. Där händer det något varje dag. Himlens alla skiftningar, Gladan vi ofta ser. Se människor promenera eller springa upp. Vi har t om sett hästar där. En plats vi kommer bevara i våra hjärtan".

Att bo på Karbinvägen i Skurup har många fördelar. Området är lugnt och barnvänligt med gott om gång- och cykelvägar samt lekplatser och det är promenadavstånd till centrum med skolor och tågstation. Alldeles intill ligger också Zimmermans Backe omgiven av vacker natur, motionsslingor och härliga pulkabackar på vintern. Här är nu nr 10 på gatan till salu, en trevlig och välskött enplansvilla på hörntomt. Stort vardagsrum med utgång till uterum på ca 23 kvm och med utgång till uteplatser och trädgård. Två sovrum med möjlighet att ordna ett till. Allting löpande renoverat och underhållet och med en modern planlösning med luft och ljus och med välplanerat KVIK-kök från 2015. Genomgående ekparkett på golven utom tvättstugan. Ett mycket smakfullt och fräscht hem som det bara är att flytta rakt in i. Garage/förråd. Här finns en lummig uppvuxen trädgård fri från insyn från flera håll.

Skurup utvecklas ständigt med nya skolor och företag och här bor du tryggt i lugn miljö med all service som en bekväm vardag kan kräva och med allt på nära avstånd. Barnen har skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd liksom kompisar och fritidsaktiviteter. För pendlaren är Malmöregionen aldrig längre bort än en kortare tåg- eller bilresa om knappt 30 min. och pågåtågen lämnar stationen varje halvtimme största delen av dygnet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Carsten Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Carsten Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0707478589

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.