Reagårdsvägen 8

Smara, Norrtälje kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 895 000 kr -5 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
2 045 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
24 693 kr/år

Nu har du möjlighet att förvärva detta vinterbonade fritidshus i området Smara där huvudbyggnaden genomgått en mängd renoveringar. Nyligen har det installerats ett nytt kök med nya vitvaror, nymålad fasad och helt nya ytskikt i samtliga rum. Detta är en fastighet med godkända avlopp och vattentoalett, lättskött naturtomt med härlig blandning av berg, växter och skog. En mycket charmig och fint belägen fastighet i ett naturskönt område där ni bara kan åka ut och njuta.

Fastigheten lämpar sig både för fritids- och permanentbruk och disponerar sina ca. 49 kvadratmeter yteffektivt. Huvudbyggnaden fördelar sig på två sovrum, vardagsrum med altandörr ut till nybyggd altan i österläge och fina vyer ut mot naturen, helt nytt kök med bl.a. diskmaskin och tvättmaskin samt ett helkaklat duschrum. Direkt ut från hallen kommer ni ut till den trivsamma altanen i västerläge. Huvudbyggnaden står på en generös och välplanerad tomt om 2 045 kvm med en lättskött naturtomt som gränsar mot allmänning.

Från fastigheten finns sjön Sottern med trevlig badplats på ca. 1,5 km avstånd. Från Stockholm tar du dig till fastigheten på strax över en timme och från Norrtälje är det ca 30 minuter. Till Norrtälje går det även bra att ta sig via buss 808 då närmaste busshållplats finns på ca 400 meters avstånd från tomten. Till Edsbro har ni ca. 4 km där ni finner bygghandel, matbutik, ombud för Systembolaget, bibliotek, fotvård och restaurang. För dig som gillar golf så ligger Burviks golfbana några minuter bort.

Omgående tillträde om köpare önskar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56