Kallkärrsvägen 263

Snäckevarp, Valdemarsviks kommun Se på karta

2 250 000 kr

2 500 000 kr -10 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Tomtarea
2 166 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
43 500 kr/år

Nu ges chansen att förvärva ett välskött fritidshus med gäststuga i Snäckevarp, fint beläget i Gryts vackra Skärgård. Här kan ni njuta av huset och naturen året om.
Varmt välkomna till Kallkärrsvägen 263!

Omfattande fastighet som bjuder in till en härlig naturtomt uppdelad med öppna gräsytor, planteringar och berg i dagen. Flertalet uteplatser i princip runt hela bostaden, välj själv om du vill ha sol eller skugga, sitta under öppen himmel eller under tak, avskilt eller tillsammans på det rymliga altandäcket med spabad. En avskild grillplats bjuder in till trevliga grillmiddagar!
Bostaden är om 76 kvm, välutrustad med ett större allrum med öppen spis, intilliggande praktiskt arbetskök samt sovrum, klädkammare och dusch-/tvättrum. Dessutom ett tilltalande uterum som leder direkt ut till trädäcket som bjuder på många soltimmar i det fina söderläget.

På fastigheten finns dessutom en välutrustad gäststuga om ca 25 kvm med både pentry och duschrum för familjen, tonåringarna eller långväga gäster.
Tomten bjuder även på ett växthus med intilliggande planteringslådor.

Här i Snäckevarp har ni via samfälligheten tillgång till tennisbana, utomhuspool samt barnvänligt naturbad med strand och bryggor. I området finns dessutom båtplatser via separata kösystem. Dessutom anordnas en hel del aktiviteter för de boende och barnen.
Närområdet inbjuder också till aktivitet genom bl.a. Valdemarsvik golfbana och Eköns camping samt mycket fin natur och fyr.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302