Mariehov Vargbacken 3

Söderköping, Söderköpings kommun Se på karta

12 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
279 m²
Tomtarea
2 453 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
61 200 kr/år

Nu ges chansen att förvärva ett extraordinärt arkitektritat hus i absolut högsta klass. Beläget strax utanför den charmiga småstadsidyllen Söderköping passar huset lika väl som fritidsboende som permanenthus. Hög kvalitet, exklusiva materialval och elegans genomsyrar hela fastigheten med dess fantastiska läge med fri utsikt över åkermark och naturen precis runt hörnet. Exteriört bjuder fastigheten på flera uteplatser och ett stort poolområde. Här finns även dubbelgarage om cirka 50 kvm med golvvärme och fjärrstyrda garageportar. Bergvärme och fiber finns indraget.

Ni möts av en fantastisk entréhall med Borghamnskalksten på golv följt av vackert Jatoba-trägolv, materialval som finns genomgående i hela huset. Kvänumkök med köksö och vardagsrum i härlig öppen planlösning med en takhöjd om nästan sju meter som badar i solljus från flera stora öppningsbara fönsterpartier. På entréplan finner ni även sovrum, tvättstuga med separat klädkammare samt stort duschrum. Via en tjusig glastrappa tar er upp till övre plan och master bedroom. En underbar svit med eget badrum med både badkar och duschplats, walk in closet och utgång till den stora balkongen. Här kan livet njutas till fullo med känslan av att vakna upp på hotell varje dag!

Ståtlig trädgårdstomt om cirka 2 453 kvm med gräsytor, balkong samt terrasser i söder samt västerläge och belyst baksida med stentrapp. Utomhuspool San Juan Plesure Island med belysning och separat jacuzzi. Timerstyrd utebelysning i trädgård samt yttre belysning. Poolområdet är vackert inramat med Jatobaträtrall och poolen uppvärmd via luftvattenvärmepump. Till poolen finns tillhörande poolhus med automatiskt kemsystem och sandfiltrering.

Fastigheten är belägen i Söderköping cirka 16 kilometer söder om Norrköping. Mysig och anrik tätort med närhet till Göta Kanal och all tänkbar service såsom skolor, livsmedelsbutik, restauranger, caféer samt bra kommunikationer.

Varmt välkomna till en av Östergötlands mest spektakulära fastigheter, denna chans får ni bara inte missa! Det finns även möjlighet att köpa huset möblerat.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302