Blåvingevägen 60

Södra Sandby, Lunds kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Tomtarea
167 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
36 588 kr/år

Med arkitektritad trädgård på uppskattad hörntomt erbjuds ett radhus med hög trivselfaktor. Trädgården är lummig och insynsskyddad och bjuder in till sammankomster och lek. Här finns flera uteplatser, bland annat ett stort trädäck med pergola mot söder. I trädgården finns såväl gräsmatta som rabatter. Invändigt råder en mysig stämning med välrenoverade och inbjudande rum. Vardagsrummet har försetts med en eldstad som sätter guldkant på tillvaron. Man har även låtit avlägsna en vägg mellan vardagsrum och kök och numer är planlösningen ljus, luftig och social.

Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km.

Södra Sandby har ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till pizzeria, frisör, apotek, bygghandel och bank. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan är alltså den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg.

Många av ortens invånare pendlar med bil till Malmö och Lund men många väljer även att utnyttja länstrafikbussarna som går med täta avgångar. Utbudet av kollektivtrafiken är riktigt bra. En resa till Lunds centrum tar ca 25 minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.