Väsjövägen 14

Sollentuna Karta & restider

5 000 000 kr
VillaVilla

Med ostört läge i populära Väsjön finner ni denna trevliga fastighet med en huvudfastighet samt en mysig gäststuga.

Entréplanet rymmer stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med en rejäl köksö och stor matplats för 8 personer. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och TV-möbel. Härifrån kommer man ut till den trevliga uteplatsen som har ett soligt läge. I köket består den maskinella utrustningen kyl/frys i side by side, inbyggnadsmikro, diskmaskin, fläkt och ugn. Genomgående ekparkettgolv och ljusmålade målade väggar. Vidare rymmer entréplanet hall med klinkersgolv, badrum samt tvättstuga.

Det övre planet rymmer ett rejält master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring på ena gaveln. Ett till sovrum samt en WC. Gott om förvaring finns på det här planet.
Detaljplanen medger en generös byggrätt om 120 kvm i 2 plan, vilket ger en möjlighet för framtida tillbyggnad efter beviljande av bygglov från kommunen.

I denna natursköna och avkopplande miljö, belägen mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat, finner ni fyra vackra sjöar. Under lediga stunder lockar träningsrundor, cykling och längdskidåkning i fina motionsspår.

Väsjöbacken som är norra Stockholms största alpina skidanläggning med fem nedfarter och en funpark ligger inom promenadavstånd från tomten.

Planerna för Väsjöns nya bostadsområde inkluderar byggnation av skola, förskolor och service. Sportfältet har man planer på att utveckla med större grönytor, fotbollsplaner, tennishall och idrottslokaler.

Flera busslinjer, bland annat till pendeltågsstationen, börjar köra via Väsjön 2017 och för att förbättra områdets kommunikationer ytterligare planeras även en linbana mellan Väsjön och Häggviks tågstation.

En kort promenad från tomten ligger busstationerna Väsjöbacken och Edsbergs sportfält, därifrån går bussar direkt till Sollentuna Centrum, Karolinska Sjukhuset och Sergels Torg. Från Sergels Torg till Edsbergs Sportfält går det även nattbussar som har en restid på 35 minuter.

Ni hittar mer information om Väsjön på http://www.vasjon.nu/

Mer info kring Väsjöbacken med priser för liftkort, skidskola m.m. hittar ni på http://www.vasjobacken.com/

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
95 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
845 m² tomt
Antal rum
3 rum
Byggår
1998
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Väsjövägen 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 000 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

12 115
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 38 dagar sedan, den 8 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips