Dalenvägen 26 & 28

Sörsjön, Malung-Sälens kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
931 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1926
Driftkostnad
22 262 kr/år

I utkanten av Sörsjön nära älven Fulan säljs ett charmigt litet hus som har fina uteplatser och mysig balkong med utsikt över fjäll och älv. Stugan har en praktisk planlösning med ett kök med matplats, allrum med kamin och bäddsoffa, badrum och två sovrum med fyra sängplatser. Säljaren har utfört omfattande renoveringar och stugan värms energieffektivt med luft-värmepump och kamin. Det ingår uthus, bl.a. ett uthus som används idag som galleri/loppis.

Om du älskar natur och ett aktivt friluftsliv har du allt som behövs i närheten. Det finns möjlighet till bad både i älven och vid den fina badplatsen med sandstrand och hopptorn, fiske och paddling på sommaren och närhet till skoterleder och längdspår vintertid. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. Till Sälenfjällen är det 3,5 mil och till Näsfjällets alpina anläggning bara 1 mil.
Sörsjön är en levande och aktiv by med många yngre familjer som satsar på orten, det finns restaurang, spa och gym, lanthandel och bensinmack.

Inventarier ingår delvis, tillträdet kan ske fr.o.m. 1/10. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren frånskriver sig allt ansvar för fastigheten. Vi uppmanar intressenter att undersöka fastigheten noga. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341