Costa del Sol, La Cala de Mijas

Spanien

415 000 euro
VillaVilla

Bestående av 48 moderna off-plan radhus, belägna i den populära strandorten La Cala De Mijas, finner du dessa fashionabla fastigheter omgivna av tropiska trädgårdar och med 3 gemensamma pooler.
Radhusen är byggda på en upphöjd tomt och erbjuder både bergs- och havsutsikt, och inom bekvämt gångavstånd finner du de charmiga strandbarerna och staden La Cala De Mijas med sina inbjudande sandstränder, restauranger, kaféer och bekvämligheter. Också inom gångavstånd finns stormarknader, golfbanor, apotek och ett öppet område där det varje vecka anordnas marknader och andra evenemang. Den berömda Olivias restaurang och bar ligger bara några minuter därifrån.
På 30 minuter når du både Malaga flygplats och Marbella, och till de närliggande grannorterna Calahonda och Fuengirola är körsträckan 10 minuter.
Dessa vackra radhus, med 2, 3 eller 4 sovrum har en alltigenom hög standardutrustning, krämfärgade marmorgolv, golvvärme, solpaneler för vattenvärme, värmeresistenta fönster och är tekniskt up-to-date med ett förinstallerat Domotics smart hemmasystem och en video entrételefon. Det välplanerade utomhusutrymmet erbjuder en takterrass med halksäker golvyta och komplett med en privat dykpool.
De olika alternativen för att anpassa inredningen efter dina önskemål inkluderar ett urval av öppna eller slutna kök, och varje radhus har sitt eget källarförråd och dubbla garage.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN238

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
248 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

212
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 173 dagar sedan, den 30 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips