Åsa 3

Stallarholmen, Strängnäs kommun Se på karta

1 850 000 kr

1 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
1 056 m²
Byggår
1929
Energiklass
G
Driftkostnad
52 426 kr/år

Med naturen som bästa granne finns detta mysiga vinterbonade fritidshus!

Här bor du riktigt lugnt och trivsamt med skog och fina åkrar precis runt knuten. Vill du bo ostört och leva ett lugnt liv så har du hittat rätt. Stor tomt med fin vy mot framsidan och skyddat läge av skogen i bakkant. I de charmfulla miljöerna så har man fina promenadstråk med fantastisk utsikt över åkrarna i närheten. Ett par minuter med bil så har du Stallarholmens badplats, affärer samt förskolor/skolor och idrottsplatser.

Bostadshuset är riktigt charmigt och känns verkligen som ett hem. Varenda kvadratmeter är smart planerad i detta hus och det gemensamma köket och vardagsrummet gör att vardagen blir social vid matlagning, middagar samt umgänge med familjen. Köket har fina profilerade luckor i mörkgrön kulör. Plats finns för stort matbord och i hallen intill finns gott om förvaring i två inbyggda garderober. Vardagsrummet har fönster längs hela sidan mot den fina trädgården. Vidare finns det två mysiga sovrum båda med plats för sängar och sängbord. Badrummet är helkaklat med ljust kakel och klinker med ljusinsläpp från två väderstreck och här finns en även praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

På tomten finns ett rymligt gästhus med stort gästrum och snickarbod med intilliggande förråd. I gästhuset är vatten, el och värme indraget. Stora ytor i trädgården ger gott om utrymme för både lek och vila och för trädgårdsentusiasten finns gott om plats för odling ihop med växthuset.

Detta hus säljs som Varudeklarerat. Varudeklarerat är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år.

För mer info och privat visning kontakta Mido Salkic på 073 960 94 81 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Thomas Östholm

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Thomas Östholm, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
070-530 92 10

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.