Lilla killegården 2756

Stenestad, Svalövs kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
1 857 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
15 600 kr/år

Söker du ett litet trevligt hem nära naturen som du bara kan njuta i?

På Söderåsen nästan vid Stenestad finns detta fantastiska hus som dessutom är med äganderätt. Ett mycket trevligt hus på ca 70 kvm med fördelat på 3 rok. Ett litet rätt trähus som är byggt som sommarstuga år 1965 men blev permanentbostad år 1980.

Ett supertrevligt hus som ligger avskilt från vägen. Du svänger av den stora vägen in på en mindre väg som ni alla hushåll delar ansvaret för. Till höger en liten bit in på vägen på en höjd finns detta fina hus. En grind visar vart tomten är och direkt till höger finns garaget med en verkstad som är isolerad. För att göra det ännu lyxigare finns en elektrisk garageport.

Huset som är ett 1-plans hus har 2 sovrum. Ett på gaveln ut mot garage/infart som är ca 12 kvm och ett mindre på ca 8 kvm. Utanför det mindre sovrummet kan du ta dig ut till husets framsida via en fönsterdörr. Här kommer du ut till en klassisk farstu som du kan sätta dig och ta en kopp kaffe. Utanför det större sovrummet finns en markis som du kan fälla ut när solen står på. Ingången till huset är från baksidan och här möts du av en mindre hall med badrummet till höger och ytterligare en dörr rakt fram till köket.

Köket är av äldre karaktär med kök på två sidor. Rakt fram finns matplatsen i ett burspråk. Till höger om köket finns ett stort vardagsrum med matplats och utgång till inglasat uterum. Här finns även en braskamin om man vill ha lite myskänsla. Självklart finns det ytterligare en uteplats utanför det inglasade uterummet.

Detta är ett väldigt originellt hem med massor av ytor trots sina små kvadrat. Ett perfekt hem för dig som vill leva med naturen som granne.
Huset är i bra skick men i äldre stil och det behövs målas och fixas lite. Det är dessutom besiktigat med vår tjänst SMH Tryggmärkt av certifierad besiktningsman vilket gör att du vet vad du köper. Besiktningsprotokollet får ni ta del av vid visningen.

Till sist vill jag även nämna att vid vackert väder kan du se Öresundsbron.

Välkomna till ett hem med hjärta som både har inglasat uterum, uteplats, gäststuga, flera förråd och garage med verkstad.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Susanne Durgaram

RDI AB
Mäklare Susanne Durgaram, RDI AB
070-5253838