Murtegelstigen 1

Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 750 000 kr -7 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
1 601 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Energiklass
C
Driftkostnad
34 462 kr/år

Fint enplanshus med egen bryggplats på Lastudden - välkommen hem till din drömbostad vid havet!

Välkommen till Murtegelstigen 1 på Lastudden och ett fantastiskt enplanshus med öppen planlösning och modern design, en plats där du kan njuta av ett havsnära boende i ett avskilt och naturskönt område. Bostadens öppna planlösningen gör det möjligt att umgås med vänner och familj samtidigt som du förbereder middagen och det moderna köket är utrustat med allt du behöver för att skapa fantastiska måltider att duka upp på matplatsen där även det stora sällskapet får plats. I nuvarande utförande erbjuder villan två rum och kök och möjlighet finns för ett tredje sovrum för den som önskar. I anslutning till köket ligger tvättstuga och en praktisk groventré . Från vardagsrummet nås det mysiga uterummet och en uteplats som löper runt en stor del av huset allt för att kunna följa solen dag till kväll. Villan är även förberedd för att kunna installera en braskamin där du kan njuta vid en sprakande eld och skön värme på vintern, kanske efter en härlig tur med långfärdsskridskor på det frusna havet.
Den egna bryggplatsen ger dig tillgång till en helt annan dimension av livet vid havet. Du kan enkelt ta båten ut för att fiska eller utforska den vackra skärgården eller bara koppla av på bryggan med en kopp kaffe och njuta av lugnet och stillheten.

Lastudden är ett havsnära fritidshusområde som har utvecklats till en attraktiv plats för åretruntboende och ligger i Stjärnholm mellan Nyköping och Oxelösund.

Varmt välkommen på visning av fina Murtegelstigen 1!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Alex Lorant

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Alex Lorant, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
070-849 84 97