Strömmadalsvägen 16

Strömma, Värmdö Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Tomtarea
3 265 m²
Byggår
1979
Antal besök
4 744
Dagar på Hemnet
7

På en plan och trevlig grästomt med inslag av skog och berghällar i en attraktiv del av Strömma finner ni detta vinterbonade fritidshus i timmer, alternativt en fin villatomt med möjligheten att behålla fritidshuset som ett gästhus och bygga nytt enligt den nya detaljplanen. Bakom huset finns ett större skogsparti där merparten av träden står på tomten. Strömma är ett område under omvandling och här har många nya hus vuxit fram sista åren då området fått kommunalt vatten/avlopp, en generös byggrätt, förbättrade vägar och innehar en direkt närhet till kommunikationer, båtplats, badsjö, golfbanor och restaurang m m.

Fritidshuset står på plintar och det är möjligt för den som vill att flytta huset till en annan del av tomten i samband med uppförande av en ny villa. Kommunalt vatten och avlopp är påkopplat och betalt. Huset är idag uthyrt och inbringar en månatlig intäkt. Förutom huset finns även en gäststuga och ett förråd på tomten. Vid en försäljning finns möjligheten att eventuellt behålla hyresgästen om en köpare vill ha en intäkt under eventuell byggnation.

Detaljplanens bestämmelser
Största byggnadsarea (BYA) för huvudbyggnad är 250 kvm. Största bruttoarea (BTA) är 360 kvm. Största sammanlagda BYA för komplementbyggnader är 80 kvm BYA, dock får enskild komplementbyggnad inte uppföras till större storlek än 60 kvm BYA.

Välkommen att anmäla dig till visningen. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.