Kommande

Stuguvägen 7

Stugun, Ragunda Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
1 657 m²
Byggår
1939
Kommande

Välkommen till en mysig villa som har helrenoverats under 2021 i hela boendedelen. För dig som genast vill flytta in och börja njuta av ditt nya boende, med en härlig trädgårdtomt.

Detta klassiska Per Albin-torp har genom ett försäkringsärende blivit omgjord med nya vatten och avloppsledningar, därtill har det tillkommit nya ytskikt samt delvis förändrad planlösning med ett stort badrum på entrévåningen.
Från farstukvisten kommer man in och möts man av en bra hall med golvvärme under klinkret och plats för avhängning. Direkt från hallen finns köket som har en rejäl storlek och bra med ljusinsläpp från två fönster. I vardagsrummet kan man krypa upp i sin fåtölj och njuta av värmen från kaminen. Härifrån når man även det helkaklade badrummet som har härlig golvvärme under det klinkerlagda golvet, som tillsammans med de kaklade väggarna ger en lyxig känsla i sitt egna hem. På övervåningen finns det två rymliga sovrum, det ena har även en alkov som skulle kunna passa som klädkammare eller kanske ett krypin till barnen. I hallen på övervåningen finns även en garderob samt en liten toalett. Källaren inhyser en matkällare, tvättstuga, förråd och pannrum. Villan värms upp med vattenburen värme genom en ved eller el, samt en luftvärmepump.

I trädgården finns en mysig ombonad känsla med uppvuxna träd och buskar. Det finns en mindre ladugård/uthus med bra yta till förvaring, samt ett äldre växthus. I Stugun bor man bekvämt på en ort med mataffär, skola, vårdcentral, café/bageri och bygghandel m.m. På fritiden finns det gott om skoterleder att tillgå, liksom längskidspår och slalombacke. Det finns fina fiskevatten i området.

Detta är en Kommande försäljning, men du kan anmäla ditt intresse redan nu för att inte missa några uppdateringar kring försäljningen.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.