Skogslyckevägen 4

Svanesund, Orust Karta & restider

3 690 000 kr
VillaVilla

Skogslyckevägen 4 ligger högt och fritt, omgivet av vacker natur och lättskött tomt Vackra berghällar ansluter till den generösa altanen som sträcker sig runt hela huset och ger maximala solmöjligheter. Altanerna ger många alternativ till möblering och här finns både ett utekök och ett mysigt uterum, allt med strålande utsikt över havet och småbåtshamnen nedanför. Intill huset finns en komplementbyggnad som rymmer gästboende och förråd samt verkstad.

Huset är välskött och bekvämt med allt på en praktisk våning. Den rymliga hallen välkomnar dig in och binder ihop huset på ett fint sätt. Till höger finns det härliga vardagsrummet från vilket du ser ut över havet och också har utgång till uterummet. Fönster åt tre håll gör rummet ljust och luftigt. I vinkeln finns plats för matbord alternativt att göra ett tredje sovrum för den som vill det. En fin kamin ger go värme och hög mysfaktor under kyliga kvällar.
Tar du istället vänster från hallen öppnar det trivsamma köket upp sig. Här finns en rymlig matplats vid fönstren och ett praktiskt arbetskök med god förvaring och generösa bänkytor. Smart placerat innanför köket ligger tvättstugan som även fungerar som groventré. Här finns torktumlare, tvättmaskin, tvättho samt förvaring och arbetsbänk. I anslutning till denna ingång finns gäststugan praktiskt placerad.
I huset finns två trivsamma sovrum, båda med inbyggd förvaring. Från det större av dem kommer du också ut till altanen. Mitt emellan sovrummet ligger badrummet som är utrustat med dusch.

Det centrala läget ger närhet till Ängåsskola åk 0-9 samt förskola och fritids, allehanda service vid Svanesund centrum, fotbollsplaner, motionsspår (elljusspår), småbåtshamn med möjlighet till båtplats och framför allt ljuvlig badplats med strand, hopptorn och bryggor. Bra bussförbindelser till Stenungsund och vidare mot Göteborg, som utöver buss även nås med pendeltåg med täta avgångar. Färjan trafikerar Kolhättan/Svanesund 2-3 ggr timme och ger access till Stenungstorg inom ca 12 minuters pendelavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
101 m²
Tomtarea
1 266 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
29 026 kr/år
Byggår
2001
Räkna på boendet
  • 23
    feb
    Lör 23 feb kl. 11:00–12:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 0304-660000.
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skogslyckevägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 690 000 kr
Driftkostnad
29 026 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 485
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 12 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips