Uggletorp 13

Tidan, Töreboda kommun Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
1 646 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
34 783 kr/år

Varmt välkommen till Uggletorp 13 och detta trevliga hus vars invändiga renoveringsbehov ger dig chansen att utforma ett hem precis efter egen stil och önskemål. Bostaden med en boyta om 55 kvadratmeter fördelas på 3 rum och kök. Vardagsrummet är husets samlingspunkt som bjuder in till stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp samt utgång till altan som bjuder in till öppen spis och härligt solläge. En trappa ner finns källarplan om 55 kvadratmeter med ytterligare yta att disponera efter behov.

Huset är vackert beläget på en trevlig och stor trädgårdstomt om 1 646 kvadratmeter. Här finns idag en hundgård och ett hus som är mycket fint iordning samt ett praktiskt och rymligt plåtförråd. Trädgården bjuder in till härliga soltimmar samt stora gräsytor som lämpas väl för lek och aktivitet. Även för den odlingsintresserade finns goda ytor.

Naturen som omger Uggletorp 13 är svårslagen. intill tomten speglas härliga skogspartier, trevliga promenadstråk samt goda chanser att hitta bär och svamp. Med sitt natursköna läge ca milen från sjön Viken samt Göta kanal är Uggletorp den perfekta platsen att bosätta sig och trivas på.

Goda pendlingsavstånd till både Mariestad och Skövde som du når på en ca 30 minuters bilresa. Töreboda med butiker, restauranger samt mataffärer är endast 20 minuter bort. Moholm erbjuder närservice och nås på endast 10 minuter. Här på Uggletorp 13 behöver du alltså inte färdas långt för vardagens alla behov.

Vi ses på visningen, varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Evelina Levin

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Evelina Levin, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962411