Åboholm Bråttom

Tived, Laxå Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
2 836 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
23 300 kr/år

Endast privata visningar!
Här finner man något ut över det vanliga - Mitt i Tiveden och med både naturen och vatten i närheten. Med utsikt mot Bergsvattnen har man möjlighet att njuta både många och långa härliga dagar på den rymliga altanen som vetter mot sjö. Har man stort intresse av djurliv, natur och behöver finna lugnet så kommer ni garanterat att trivas här på Åboholm Bråttom.
Byggnaden togs över 2016 av nuvarande ägare och är helt ombyggd/tillbyggd och renoverad från grunden och upp till nock. Valet av material har man valt med tanke och känsla och inget är sparat på, här är allt genomtänkt för att följa en harmoni och röd tråd rakt igenom hela bostaden.
Alla moderniteter finns i detta toppmoderna och rustade hem,. Badrummet har kakel och klinker i lugna ton i ton färger med ett modernt intryck. Det finns tre eldstäder i bostaden, dels vedspis med varmvattenberedare i köket, kamin i vardagsrummet och kamin på ovanvåningen. Kaminerna är en riktigt trevligt mysfaktor samt även hjälp till att hålla en härlig värme. Från köket har man kontakt med både vardagsrummet och matrummet vilket ger ett trevligt intryck. På baksidan av huset finns det ett rymligt altandäck som är byggd utefter hela sidan och vetter mot sjön, utsikten ner mot sjön ger ett lugnt och trevligt intryck. På tomten finns det en vedeldad bastuhus vid den porlande bäcken som går igenom fastigheten. Två stycken uthusär belägna vid infarten till fastigheten där det ena inrymmer vedbod och det andra ger möjlighet till ev gäststuga, garage elelr förvaring.
I omgivningarna är det nära till Tivedens Nationalpark, fins vandringsleder, små badsjöar och även på ca 4 km når man Unden och sannerud där Lanthandel och cafe finns.
Välkommen till denna lilla unika pärla som är en av få topp renoverade fastigheter i Tiveden.
Anmälan sker direkt till Mäklare Åsa Andersson så bokar vi in din privata visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Askersund