Sadelgatan 2

Töreboda, Töreboda Se på karta

2 493 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
163 m²
Byggår
2020

Förslagsvis uppförs husmodellen "Astrid" om 163 kvm varav entréplan om 107 kvm kommer färdiginrett och ovanplan på 56 kvm får inredas efter egna önskemål efter inflyttning. Bostaden erbjuder en modern och hemtrevlig känsla med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. Huset har genomgående trägolv och erbjuder en god standard. Entréplanen fördelas på kök, vardagsrum, badrum, 2-3 sovrum samt en tvättstuga men groventré. Villan byggs inreds efter egna önskemål och som tillval erbjuds bl.a. olika garagemodeller, fiber, takkupa samt andra interiöra val. Uppvärmningskälla är en frånluftsvärmepump från märket NIBE, en effektiv metod som håller driftkostnaderna nere.

När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus ingår samtliga kostnader för tomt, bygglovsansökan, VA-anslutning, huskostnad mm. Det som tillkommer är utvändig målning samt finplanering av tomten.

Att köpa nyproduktion är alt annat än krångligt eftersom Älvsbyhus ansvarar för husbygget och hela processen från grund till ett komplett hus. Byggtiden ligger på ca 9-12 månader och Älvsbyhus erbjuder även förmånliga betalningsvillkor och den första betalning kommer ske först efter att huset har levererats.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.
För mer information om huset, besök www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad