Prisvärd villa nära havet, Torrevieja

Torrevieja / Costa Blanca, Spanien

135 000 euro
Villaicon_villa_inactive

200 meter till havet! Mycket prisvärd 1-plansvilla med takterrass, belägen endast 200 meter från Cala de la Zorra stranden i Torrevieja. Bra skick, 2 sovrum, nyrenoverat kök och badrum. Sydvästläge.

Detta hus passar dig som vill bo nära havet, så att du enkelt kan ta dig ett dopp eller en promenad utmed havet. Huset ligger ca 100 meter från Av. Alfredo Nobel och på andra sidan ligger havet. Ca 1 km till Playa De Los Locos stranden och de centralare delarna av Torrevieja.

Huset är byggt i 1 plan med en utvänding trappa upp till takterrassen. Tomten ligger mot söder / väster. Framför huset finns en stenbelaggd uteplats och här finns även plats att pakera den egna bilen. Om man önskar en egen pool på tomten så är det inga problem med plats för det. Egen palm finns på tomten.

Huset består av ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, samt en sovrumsdel med två sovrum samt ett nyrenoverat badrum med dusch. Även köket är nyrenoverat. Ac finns. Säljs omöblerat.

Huset säljs omöblerat och utan vitvaror. Pris för ett lyxigt möbelpaket inkl vitvaror ligger på ca 10.000 euro, och ett med prisvärt alternativ kostar ca 5.000 euro, installerat och klart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för exempel på möbelpaket och pris.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
60 m²
Biarea
60 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

265
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 91 dagar sedan, den 22 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips