Österbrogatan 22

Torsås Se på karta

750 000 kr

900 000 kr -17%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 505 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
17 980 kr/år

Välkommen till Österbrogatan 22 här finner du en 1,5-plansvilla strax utanför centrala Torsås. Här har du ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skola och affärer. I villaområdet har du också en närhet till naturen i form av Torsås ån som rinner strax nedanför tomten.

Huset är inrett i tre olika plan. Där du på entréplan finner husets hjärta i form av ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Övervåningen erbjuder två sovrum med stor förvarings möjlighet i tre olika sidovindar. Här hittar du också husets badrum. I källaren har du alla nödvändigheter som kan tänkas behövas så som en stor verktygsbord/snickeri där det även finns utrymme att förvara ved. Här har du också husets tvättstuga samt ett gästrum. Ute på den rymliga trädgården har du ytterligare ett gästrum eller snarare en gäststuga för övernattande gäster. På trädgården står det även en verktygsbod/snickarbod.

Villan är i stor mån underhållsfritt med putsfasad som kräver minimalt underhållsarbete. Värmen sköts även den på ett smidigt och ekonomiskt sätt i form av fjärrvärme. Nyare treglasfönster bidra också till en ekonomisk uppvärmning.

Här i Torsås hittar du bl.a. förskola, skola, mataffärer, matställen, bank, apotek och vårdcentral m.m.

Varmt välkomna att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    apr
    Tis 20 apr
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.