Södra Rörum 4258

Trulstorp - Södra Rörum, Hörby Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
739 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
14 775 kr/år

Trivsam timmerstuga med lättskött skogstomt.
Mitt i skogen, i Trulstorp skogsbyn som tillhör byn Södra Rörum, finner du denna trevliga timmerstuga. En stuga som påminner om en Tiroler stuga i Österrikiska alperna fast med endast ett plan.

Tomten som tillhör stugan, är en typisk skogstomt. Den ger dig möjlighet att känna dig hemma…känna dig hemma i naturen och ge dig det lättskötta enkla och kravlösa, som det innebär att äga en skogstomt. Hela framsidan av stugan rymmer ett härligt överbyggt trädäck med eftermiddagssol. Här kan du sitta och njuta av dagen, läsa din älsklingsbok, dricka ditt eftermiddagskaffe eller bara vara.

Från altanen når du huset hjärta - "Storstugan", även kallat vardagsrummet. Detta rum agerar även som matplats åt det lättarbetade arbetsköket. Vardagsrummet är mycket ljust och trivsamt med flera ljusinsläpp och det bjuder på en luftig, rymlig känsla pga den väl tilltagna takhöjden upp i nock. I stugan ryms även två sovrum varav det ena är anpassat för dubbelsäng. Från vardagsrummet når du ett sovloft vilket är praktisk om du vill husa övernattande gäster. Gillar du att bada bastu? I den väl fungerande bastun kan du och upp till tre personer till, bada bastu samtidigt. Bastun ligger i direkt anslutning till stugans badrum med dusch samt WC.

På tomten finns även en isolerad mindre stuga om 9m2 som har el indraget. Detta kan bli din blivande snickarbod eller hobbystuga?

Välkommen att boka personlig visning av denna charmiga vinterbonade timmerstuga! / Nina

Läs mer hos mäklaren
Nina Swennings Mäklarfirma