Rödstjärtvägen 13

Tyresö, Tyresö Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
2 635 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
38 126 kr/år

- Strålande havsutsikt utöver Tyresös skärgård.

Huset har stora härliga fönsterpartier vilket skapar en trevlig ljus känsla som genomsyrar hela huset. För den lilla familjen disponeras huset som det är, i bra skick. För den som så önskar finns även möjlighet till utbyggnation. Detaljplanen medger byggnation om 120 kvm (byggnadsarea) i två plan eller 160 kvm (byggnadsarea) i ett plan. Vägavgift samt anslutningsavgift för kommunalt VA är betalt.

Direkt när du kommer till fastigheten möts du av en stor stenlagd infart med plats för upp till 6 bilar. På baksidan av huset finns dessutom ytterligare en grusad infart med plats för flertalet bilar, eller som kan nyttjas som uppställningsplats för båt eller husbil. Det är dessutom förberett för att kunna dra fram el till infarten.

Utvändigt finns förutom huvudbyggnaden även en nyligen renoverad gäststuga med fantastisk utsikt, friggebod med goda förvaringsmöjligheter samt flertalet rymliga altaner med sol från tidig morgon till kväll. Altanen på baksidan av huset är på ca 45 kvm och ligger i härligt söderläge. En plats för trevlig samvaro från vår till höst. Lättskött och fin trädgård med plana och fina gräsytor som ger plats för lek och trädgårdspyssel.

Invändigt möts du av ett stilrent och genomgående ljust kök i öppen planlösning med vardagsrum som vätter ut mot den grönskande baksidan. Härligt ljusinsläpp från dom stora fönsterpartierna och plats för både den stora soffgruppen och rejält matsalsbord. Täljstenskamin för mysiga höst och vinterdagar. Perfekt sällskapsrum för familj och vänner.

Huset disponeras med ett sovrum, vardagsrum, kök samt badrum på övre plan. På soutterängplan hittar vi ett stort sovrum med tillhörande klädkammare/förråd.

Inom kort gångavstånd från fastigheten finner du flertalet badplatser och badbryggor. Köparen erbjuds även möjlighet till medlemskap i Rödfinkens bryggförening (förhandling med kommunen kring arrende av mark pågår).

Busshållsplats inom ett par minuters gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö