Kyrksätersvägen 13

Ulrika, Linköpings kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 486 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
23 500 kr/år

Varmt välkommen till Kyrksätersvägen 13 och detta välplanerade hus med renoveringsbehov. Här finns möjlighet att skapa ert eget boende i härliga Ulrika med stor lekplats utanför dörren.
Det första vi möts av i huset är en stor och praktisk hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, två sovrum och ett lite äldre och funktionellt kök med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch och handfat. Huset har även en tvättstuga i källaren med tvättmaskin. I källaren finns gott om förrådsutrymmen och utgång till garage.

Huset står på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar.

Här har du nära till såväl grönområden som lekparker, skola, förskola, matbutik och friluftsområden i Ulrika. Ulrika Butik o Café är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Äventyrsgården en bit bort från bostaden. 500 meter från Ulrika med en vacker utsikt över sjön ligger Amundebo Södergårds trevliga och lugna camping och stugor för dig som vill uppleva naturen på nära håll. Här finns vandringsleder, fiskemöjligheter och trevliga utflyktsmål i närheten. En barnvänlig badplats finns vid campingen. På sommaren är glasscaféet öppet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Therése Alexis

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Therése Alexis, SkandiaMäklarna Linköping
013-36 49 98