Hansemans väg 5

Unungehöjden, Norrtälje Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
2 462 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
21 818 kr/år

Välkommen till ett fantastiskt fint vinterbonat fritidshus där 1950-tal möter 2000-talet med fin takhöjd och värmande vedspis och gjutjärnskamin. Huset är tillbyggt 2013 i vinkel med en rejäl takhöjd med sluttande innertak och höga fönster i två väderstreck. Den äldre delen har fritt upp till taknock med synliga takbjälkar. Modernt kök med vit skåpinredning. Sovrum med rejäl takhöjd och fint ljusinsläpp från höga fönster samt garderobsvägg med fyra skjutbara dörrar där allt i klädväg får plats. Del av allrum kan delas av till ett ytterligare ett sovrum om så önskas. Renoverat badrum med väggkakel samt ingång till bastu.
Vacker natur och trädgårdstomt inramad med stenmur mot grannarna. Stor uteplats under tak i soligt söderläge på husets entrésida. Förrådsbyggnad samt uppställningsplats för två bilar.

Vackra naturomgivningar med skogen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns sjön Närdingen med båtplats via samfälligheten samt bad med brygga och badstege. Sjön går hela vägen till anrika Skebo bruk. Busshållplats finns vid infarten till området som går till Norrtälje vidare till Stockholm och även busshållplats till Uppsala och Hallstavik. Inom 30 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje