Viborgsvägen 8

Utlunda, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 510 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Energiklass
C
Driftkostnad
40 393 kr/år

Det här är en villa något utöver det vanliga och den vill ni inte missa. Varenda detalj och känsla i huset är noga genomtänkt och planerad och helheten är helt fantastisk! Du möts av en villa uppe på höjden med fantastiska vyer över ängar och skog. En grå fasad med svarta fönster och dörrar som ger huset ett modernt intryck. Väl inne i hallen ser du in i vardagsrummet och det fantastiska fönsterpartiet med vyer över ängsmark. Framför fönsterpartiet finns den perfekta platsen för matbord och bredvid är det gott om plats för soffgrupp. Vardagsrummet har även en otrolig takhöjd vilket ger en härlig rymd tillsammans med ljusinsläppet från alla fönster. Här finns även utgång till altan. Bredvid vardagsrummet finner vi köket som är avdelat med en köksö som ger en öppen känsla till rummet. Köket går i mattsvart och har gott om förvaring i många köksskåp och även mycket arbetsytor. Ett perfekt kök att stå i samtidigt som man umgås med nära och kära som kan sitta vid köksön eller i vardagsrummet. Via vardagsrummet når du även de två sovrummen. Det större sovrummet är väldigt rymligt och har fantastiskt utsikt mot ängarna vilket ger en väldigt härlig lugn känsla, här finns även en altandörr till kvällssolsäkert läge. Angränsande till sovrummet finns en walk in closet med snygg mörk inredning som rymmer alla dina kläder. Bredvid ligger det mindre sovrummet som även passar perfekt som kontor. Väl tillbaka i hallen ligger ett angränsande rum för klädförvaring som gör att man inte behöver ha skor och ytterkläder i hallen. Från hallen når man även det otroligt rymliga duschrummet i svart granitkeramik. Här finns förutom WC, en fantastiskt stor dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har genomgående laminatgolv i färgen Atlas Oak med golvvärme och målade väggar. All belysning kan appstyras via Plejd och det sitter fönsterspottar (downlight) i nästintill alla fönster.

På den högt belägna tomten finns en förrådsbyggnad som är värmeisolerat samt parkering för flertalet bilar. Nedanför tomten och infarten finns även en grusad plats för parkering av fler bilar.

Viborgsvägen 8 ligger ca 10 min bilresa från Norrtälje centrum och ca 900 m från fastigheten ligger en busshållplats som trafikeras av olika busslinjer ner till Norrtälje busstation. Mindre än 2 km ifrån fastigheten ligger även populära Lundabadet som blir den perfekta utflykten på somrarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jennie Ulland

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jennie Ulland, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46720629910