Blåmesvägen 11

Uttervik, Nyköping Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 250 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
24 732 kr/år
Antal besök
10 459
Dagar på Hemnet
19

Ett smultronställe för hela familjen! Med ett rofyllt läge på tomt som bjuder på en perfekt kombo av uppvuxen natur och gräsytor finner vi detta fina hus med åretruntstandard. Huset som uppmäter 45 kvm uppfattas som mer därtill med sina 3 rum och kök. Interiören är uppdaterad och gör det enkelt för dig som köpare att direkt kunna bo in dig och känna trivsel. Planlösningen är genomtänkt med kök och matplats där detaljer sedan byggåret framträder. Två bra sovrum som kan möbleras med dubbla sängar. Hall med fiberanslutning samt duschrum med litet fönster. Från vardagsrummet finns utgång till altandäck med många härliga soltimmar och plats för umgänge. Tomten är bland de större i området där utrymme för exempelvis pool och växthus finns. Här finns oändliga möjligheter där endast fantasin sätter gräns. Gästhus med plats för övernattande besökare samt redskapsbod. Vatten och avlopp via samfälligheten året om. Fastigheten har försetts med nya vatten och avloppsledningar 2020.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker ett naturskönt läge med skog, friluftsliv och vandringsleder i omgivningen. Uttervik ligger vackert mellan Nyköping och Nävekvarn vid Marsvikens och Bråvikens utlopp. En cykeltur från huset finner du hav, badplats, båtbrygga, tennis och boulebana. Som fastighetsägare i området har du möjlighet att bli medlem i Utterviks båtklubb. Från Stockholm är det ca 1,5 h med bil och från Nyköping knappt 20 min.

Varmt välkommen till Blåmesvägen 11! En given plats för återhämtning där du kan njuta och ladda batterierna året om. Det är möjligt att tillträda denna fastighet snabbt om så önskas.

Besiktning kommer genomföras under v 29.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Visningstider

 • 1
  aug
  Sön 1 aug kl. 12:00–13:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 2
  aug
  Mån 2 aug kl. 17:00–17:45
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.