Fårhagsvägen 26

Värmdö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
2 360 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
35 562 kr/år

I härlig skärgårdsmiljö ligger detta väldisponerade hus som är ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett fint fritidshus eller permanentboende. Huset har ett högt grundutförande då det renoverats i stor utsträckning. Här har man omedelbar närhet till både hav och natur. Som fastighetsägare i området har man förtur till båtplatserna i Skärmaröviken. I närheten finns även bussen som tar dig smidigt in till city.

Huset mäter 55 kvm och ligger på en naturtomt med högt och ogenerat läge som har sol stora delar av dagen och en vacker uppväxt lumig tomt. Det finns en stor altan som sträcker sig runt huset med utgång från vardagsrummet, här finns det öppna ytor för att sola samt matplats under tak. Intill entrén ligger det nybyggda gästhuset som idag även används som kontor. Utöver detta finns ytteligare ett charmigt gästhus, förråd och vedbod.

Inom räckhåll finner ni båtbryggor, tennisplaner med tre banor samt en stor och barnvänlig badstrand med omtyckt café. Den aktiva tomtföreningen anordnar bland annat firande av valborg samt dans kring stången på midsommarafton.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Christopher Evaldsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Christopher Evaldsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0706565350