Nejlikevägen 15

Värmdö kommun Se på karta

5 450 000 kr

5 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
2 494 m²
Byggår
1978
Energiklass
C
Driftkostnad
53 104 kr/år

Välkommen hem till denna toppvilla, helt nyrenoverad, tilläggsisolerad med golvvärme i hela huset, två lyxiga badrum och ett fantastiskt kök! RING för visning.

Sväng av från Bullandövägen och fortsätt upp på höjden på Nejlikevägen så känner du direkt lugnet. Här på återvändsgata finns denna energieffektiva villa med stora ljusa sällskapsytor och underbar tomt. Huset är precis ommålat till falurött och gästhuset väntar på sin tur. På taket ligger glaserat högkvalitetstegel vilket inte bara är stiligt utan också optimalt för avrinning av löv och snö.

Huset är helt renoverat interiört med härliga trägolv på vattenburen golvvärme, lätt att njuta av då man precis installerat en ny luftvattenvärmepump som ger låga energikostnader! Till detta kommer nya och tilläggsisolerade trägolv, nya fönster, nytt generöst kök med arbetsytorna man drömt om. Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med köket med två utgångar till skyddad och vacker uteplats i söder. Härifrån blickar man ut i den glesa vackra tallskogen som är som en tavla från matsalsfönstret! Sovrummet är stort och ljust med utgång till liten morgonsolsaltan, sammanbunden med resten av trädäcken. Möjlighet finns att avdela till två sovrum samt skapa ytterligare ett i matsalsdelen. Se bifogad alternativa planlösning. Två fina badrum finns i huset, med badkar respektive dusch och tvättmaskiner och förvaring. Hallen är trevlig och praktisk och rymmer garderober. Utanför huvudentrén finns en altan under tak som går hela vägen över till gästhuset dit kan man alltså kan gå torrskodd. Gästhuset är ett fullt utrustat bostadshus med kök, badrum och tvättmöjligheter. Här finns utmärkta uthyrningsmöjligheter om man så önskar.
Carport med förvaringsdel finns. Här medföljer stora mängder (ca 15 kbm) ved vilket kan vara nog så bra i dessa tider.

På framsidan huset finns en trädgård med flera fruktträd och trädgårdsväxter och en stor plan gräsmatta. Ett växthus, vackert och rejält kan ingå i köpet om så önskas. Se bild under dokument. Baksidan är helt privat och som en öppen glänta i den omgivande naturen.
Vatten bad och bryggor är alltid nära här i Älvsala. Samfällighetsföreningen Älvsala Nya Tomtägareförening har både egen badplats och föreningsbåtbryggor i Älvsalaviken för sina medlemmar. Vill du ha en båtplats vänder du dig till båtsektionen i föreningen. Det finns också en båtklubb här, Älvsala Båtklubb. För att komma till samfällighetens badplats kan man gå eller cykla in på Olivvägen, och där vägen svänger fortsätta rakt fram till Badstigen, som leder ner till badet. Vill man åka bil så kör man ner till hamnen och parkerar där, och följer sedan gångstigen längs vattnet åt vänster bort till badet.
I dessa vackra omgivningar finns massor med möjligheter till strövtåg i skog och mark eller längs strand och bergskust. Bullandö Marina med krog och glassfabrik inom någorlunda promenadavstånd ger guldkant på tillvaron.

Området är ett s k prioiriterat förändringsområde PFO B5 Norra Älvsala 2. Detaljplanen är klar och under granskning. Beslut förväntas tagas under kvartal 4 i år vilket kommer att innebära större byggrätter. Dokument finns bilagda i annonsen. Läs med på Värmdö kommuns websida.
Kommunalt vatten och avlopp är under anläggning i området. I område Älvsala C kommer arbetena med projektering och planering preliminärt att påbörjas Q1 2023.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Terése Eldered

SkandiaMäklarna Värmdö
Mäklare Terése Eldered, SkandiaMäklarna Värmdö
0733 94 57 96