Västanvik Båtsmansvägen 10

Västanvik, Norrtälje kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
896 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
24 934 kr/år

I ett attraktivt läge i populära området Västanvik, ligger detta vinterbonade fritidshus i ett bra solläge enbart 200 m från samfällighetens poolområde!

Huvudbyggnaden, som är på 54 kvm, är mycket trevlig, ombonad och välskött och fastigheten kan du nyttja året runt då dricksvatten från den egen borrade brunnen fungerar oavsett årstid in till huvudbyggnaden. Huset erbjuder två väl tilltagna sovrum, rymligt kök med öppen planlösning till vardagsrummet samt ett duschrum med bl.a. vattentoalett. Invändigt är ytskikten i mycket fint skick med charmiga trägolv och en målad träpanel på väggarna.
Huvudbyggnaden är dessutom placerad på en fantastiskt fin tomt som består av både gräsytor och naturtomt. En mycket stor trädäckad altan på två sidor av huset gör att du har sol från morgon till kväll. På fastigheten finns också en friggebod för övernattande gäster. Kommunalt VA håller just nu på att grävas in i hela området, läs mer om detta under vatten/avlopp.

Från denna fastighet har du endast 200 m promenad till samfällighetens uppvärmda poolområde med lekplats, grillplats och möjlighet till aktiviteter såsom tennis, pingis, boule och fotbollsplan. Om sommaren finns här en kiosk. Vill du anordna en större fest går det bra att låna föreningens klubblokal som har vatten året runt. Västanvik är ett attraktivt område med ca 460 fastigheter beläget på Rådmansö strax öster om Norrtälje. I området finns också en härlig sandstrand med badbrygga, badflotte, omklädningshytt och TC. Här finns även två båthamnar.

För dig som gillar natur finns trevliga promenadstråk och svampskogar mm. Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Stockholm på ca 55 minuter och Norrtälje ca 20 minuter där utbudet av restauranger, matbutiker och shopping är stort. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Gräddö, ca 9 minuter med bil från huset. Här finns även båthamn, pizzeria och Kvarnudden café. I närliggande Södersvik ligger Rådmansö Bageributik. Åker man österut på E18 så når man Kapellskär på ca 5 minuter där det går dagsturer till mysiga Åland.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56