Nyproduktion

Ballabo 448

Västerlanda, Lilla Edet Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 049 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Letar ni efter ett nybyggt hem? Men ni har varken tiden eller orken som krävs, här har ni då chansen att köpa ett helt nybyggt hus i 1½ -plan i populära Västerlanda!

Huset som visas på bilderna är ett Älvsbyhus av husmodell Astrid i 1½ -plan som passar utmärkt för den växande familjen.Bottenvåningen har en stor öppen lösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge, härifrån har du direkt tillgång till trädgården. Husmodellen med inredningsbar övervåning passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen inredas så att den möter era behov. Älvsbyhus förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare. Detta bestämmer ni såklart själva. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan gör jobbet. Möjlighet att göra egna tillval för att skapa det hem som passar just er! Detta hus kommer utrustas med tillvalen altan och övervåningen kommer få en takkupa för ökad rymd och ljusinsläpp på övervåningen.

I området finns förskola, (grundskola finns 10 minuter bort) och busshållplats med goda kommunikationer finner du endast ett par minuters gångväg bort. Fem minuter bort finner du även Skörsbo gård med ekologisk odling och gårdscafé samt fantastiska Thorskogs slott med dess engelska park. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft eller varför inte prova fiskelyckan alternativt ta ett svalkande dopp i någon av alla de badsjöar som finns i närområdet. Ett naturnära läge med gott om skog och sjöar att upptäcka. Samtidigt har du både Kungälv och Stenungsund endast 30 minuter bort och därmed inom bekvämt pendlingsavstånd.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet